Plattsättare i Gammelstad

Duktig och erfaren plattsättare i Gammelstad - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Gammelstad finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Gammelstad och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Gammelstad. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Gammelstad genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Gammelstad nedan.

Plattsättare i Gammelstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Gammelstad:Plattsättning i Gammelstad

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Gammelstad inkluderar plattsättning och plattläggning i Gammelstad. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Gammelstad från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Här kan du läsa mer om Gammelstad om du vill veta mer än plattsättning i Gammelstad.

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Gammelstad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Norrbotten.