Plattsättare i Hägersten

Duktig och erfaren plattsättare i Hägersten - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Hägersten finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Hägersten och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Hägersten. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Hägersten genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Hägersten nedan.

Plattsättare i Hägersten

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Hägersten:Plattsättning i Hägersten

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Hägersten inkluderar plattsättning och plattläggning i Hägersten. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Hägersten från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Här kan du läsa mer om Hägersten om du vill veta mer än plattsättning i Hägersten.

I Hägersten hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Hägersten som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Stockholm.